Nieuws Storingsdienst binnen handbereik!
  • Gepubliceerd 10-09-2020

Vanaf heden zijn onze storingsdiensten voor Logistiek, Magazijn en de Mobiele Baan Service nóg makkelijker te bereiken. Ook buiten kantoortijden. 

Met 1 druk op de knop

Om je nóg beter van dienst te zijn, hebben wij een storingspagina ontwikkeld. Zo heb je met een druk op de knop direct contact met de betreffende wachtdienst. Geen extra wachttijden meer en bovendien spreek je meteen iemand die kennis van zaken heeft.

Ga vandaag nog naar onze storingsdienstpagina en zet deze vast onder je favorieten in je telefoon! Zo blijven wij de wereld van het spoor verbinden. Voor verdere vragen, neem gerust contact op met ons op. Bart en zijn collega’s helpen je graag verder.

Foto van Janneke Poulus-de Rooy

Auteur

Janneke Poulus - de Rooy

Ik luister, ik vraag, ik schrijf, ik film, ik fotografeer. Elk verhaal is bijzonder en als online communicatiemedewerker is het mijn taak om deze verhalen naar buiten te brengen. Om onze kennis te delen. Connecting the world of rail.

Ga direct naar onze storingsdienstpagina:


Storingsdienstpagina